Skip to main content

Reference

Kvalitetna rešenja i vredan rad koji smo uložili kod naših klijenata su najbolje reference. Ukoliko želite da proverite naše znanje i kapacitet bez oklevanja nas pozovite da se sastanemo, a za preporuke možete da se obratite i našim klijentima direktno. Za sva dodatna pitanja Vam stojimo na raspolaganju.

Klijenti

Zadovoljan klijent je naš prioritet. Za sedam godina poslovanja sarađivali smo sa mnogim preduzećima i svuda ostavili pečat na obostrano zadovoljstvo. Projektovali smo mreže, održavali sisteme, optimizovali rad, i na kraju, doveli do toga da klijenti ne moraju da brinu i gube vreme i novac kada su u pitanju tehnika ili poslovni procesi vezani za informacione tehnologije.

Sajtovi

U našem preduzeću posebnu pažnju posvećujemo web programiranju i web dizajnu. Iskustvo smo stekli kreirajući sajtove za različite tipove poslovanja, od izdavačkih kuća i medijskih sajtova, preko poslovnih prezentacija pa do ugostiteljstva i hotelijerstva. Ako vam je potrebna kvalitetna prezentacija i prisustvo na internetu i društvenim mrežama, obratite nam se.