Skip to main content

WIN Solutions

O nama

WIN Solutions pruža širok spektar informatičkih usluga pravnim licima, počev od preduzetnika i malih preduzeća, pa do velikih poslovnih sistema. Uz projektovanje i održavanje računarskih mreža, baza podataka i web sajtova, detaljnom procenom vašeg poslovnog procesa optimizujemo poslovanje, umanjujemo troškove i povećavamo pouzdanost tehnologija koje naši klijenti koriste u poslovanju.

Iskustvo u radu sa preduzećima različitih profila i znanje koje smo stekli tokom godina poslovanja i više od 20 godina iskustva koje naši stručnjaci imaju, našim klijentima donosi ogromnu bazu znanja, kvalitetnu dijagnostiku, odlične savete i brzu reakciju.

Održavanje Microsoft i Linux okruženja, Enterprise Networking & VPN, VoIP PBX sistemi, integracija poslovnih računarskih mreža, web razvoj kao i konsalting u vezi sa različitim temama iz oblasti kojima se bavimo su naš zaštitni znak.

Usluge

Uz održavanje računarskih mreža i sistema, pored otklanjanja problema, projektovanja, preventivne dijagnostike i savetodavnih usluga, podrška korisnicima je od izuzetne važnosti. Sistem je onoliko jak koliko ljudi znaju da ga koriste. Naučićemo vas i vaše zaposlene kako da novac koji ulažete u informatiku ne bude trošak, već dobra investicija.

Takođe pružamo konsultantske i specijalizovane usluge velikim prduzećima koji imaju svoj IT sektor, ali im je potrebna dodatna pomoć.

Reference

Kvalitetna rešenja i vredan rad koji smo uložili kod naših klijenata su najbolje reference. Ukoliko želite da proverite naše znanje i kapacitet bez oklevanja nas pozovite da se sastanemo, a za preporuke možete da se obratite i našim klijentima direktno. Za sva dodatna pitanja Vam stojimo na raspolaganju.

Klijenti

Zadovoljan klijent je naš prioritet. Za sedam godina poslovanja sarađivali smo sa mnogim preduzećima i svuda ostavili pečat na obostrano zadovoljstvo. Projektovali smo mreže, održavali sisteme, optimizovali rad, i na kraju, doveli do toga da klijenti ne moraju da brinu i gube vreme i novac kada su u pitanju tehnika ili poslovni procesi vezani za informacione tehnologije.

Sajtovi

U našem preduzeću posebnu pažnju posvećujemo web programiranju i web dizajnu. Iskustvo smo stekli kreirajući sajtove za različite tipove poslovanja, od izdavačkih kuća i medijskih sajtova, preko poslovnih prezentacija pa do ugostiteljstva i hotelijerstva. Ako vam je potrebna kvalitetna prezentacija i prisustvo na internetu i društvenim mrežama, obratite nam se.

Kontakt

Vlajkovićeva 8, Beograd
+381 11 6357257
+381 11 6357264
+381 60 5060922
WIN Solutions d.o.o.
PIB: 105896201
MB: 20485892
Raiffeisen banka a.d.
265-1750310000325-92
Srpskih udarnih brigada 1, Beograd
+381 11 3595945
+381 60 5060922

Možemo li nekako da pomognemo?